Fysio Fitplan Vianen was voorheen bekend als praktijk voor fysiotherapie De Hagen en Fysio-Fit-Plan Soliman.

1992 “praktijk voor fysiotherapie De Hagen” vestigt zich in de Donjon 7, een eenmanspraktijk, gerund door dhr. S. Soliman.
1996 de praktijk breidt zich uit met “Fysio-Fit-Plan Soliman”, fitness in de vorm van groepstrainingen onder begeleiding van een fysiotherapeut.
2008 verhuizing naar de huidige locatie in de Hof van Batenstein. Fysiotherapie en fitness worden verenigd in “Fysio Fitplan Vianen, centrum voor fysiotherapie en bewegen”. Naast fysiotherapie en fitness worden nu ook doelgroeptrainingen aangeboden. De praktijk krijgt een specialisatie sportfysiotherapie.
2009 de praktijk sluit zich aan bij ParkinsonNet
2013 start Zwanger & Fit. Een van de medewerkers start met de opleiding Manueel Therapie
2015 de praktijk sluit zich aan bij Claudicationet
2016 De praktijk is bevoegd behandelingen Manuele Therapie aan te bieden.
2017 De praktijk is verbouwd. Er is nu een grotere oefenruimte, een extra behandelkamer, een aparte kleedruimte en materialenruimte en een eigen kantoor
2020 In plaats van manuele Therapie heeft de praktijk nu de specialisatie Geriatrie Fysiotherapie. Een andere medewerker start met de Master Psychosomatische Fysiotherapie.
2022 De praktijk wordt overgedragen door Joke en Samir Soliman (na 30 jaar) aan Nicolette en Thomas Schram en heet nu officieel ‘Fysio Fitplan Vianen, praktijk voor fysiotherapie en fitness’. De praktijk heeft nu weer Manuele Therapie erbij en Sport- en Geriatrie fysiotherapie wordt versterkt. De praktijk wordt uiterlijk in een nieuw jasje gestoken.

Onze praktijk is door de jaren heen uitgegroeid tot een praktijk met zes enthousiaste vaste medewerkers.
We hebben de beschikking over aparte behandelkamers en een grote oefenzaal met een ruime keus aan oefenapparaten en -materiaal. Zo ontstaat de mogelijkheid om tijdens de behandeling functioneel te oefenen, toegespitst op bewegingen uit het dagelijks leven.