Bootcamp fysiotherapie Vianen
Buitensport/ Bootcamp sporten Vianen

Lekker bewegen in de buitenlucht, lijkt je dat wat? Dan is de buitensport van Fysio Fitplan Vianen zeker iets voor jou!

Een alternatief voor het binnen sporten, lekker in de buitenlucht met weinig risico’s.

Bij de buitensport bewegen we een uur lang in groepsverband en individueel, gebruikmakend van het eigen lichaamsgewicht, de omgeving en kleine materialen als elastieken en dumbells. De training start met een gezamenlijke warming-up, waarna er verschillende circuitjes worden aangeboden door de trainer. In de circuitjes is er aandacht voor kracht, conditie, balans en souplesse. De oefeningen zijn voor ieder niveau aan te passen en alternatieve oefeningen zijn altijd mogelijk!

Voordelen van buitensport

Het grote voordeel van buitensporten is de gezonde frisse lucht die je een uur lang volop tot je kunt nemen. We sporten door alle seizoenen heen, door weer en wind, maar dus ook in de zon! Daarnaast is het doen van oefening met lichaamsgewicht en kleine attributen een van de beste manieren om allround fit te blijven. Zeker door de grote variatie aan oefeningen die we doen. Je leert je lijf verschillende bewegingen te controleren die nuttig zijn om alle dagelijkse dingen zo soepel mogelijk te blijven doen.

Waar en wanneer?

Iedere donderdagavond om 19:30 uur vindt de buitensport plaats op het pleintje achter Helsdingen (zelfde locatie als buiten BSO Wijs!). Neem enkel een fitnessmatje of dikke handdoek en een flesje water mee! Om aan te melden kunt u contact opnemen met de praktijk.

Donderdagavond van 19.30 uur – 20.30 uur