Valpreventie

Bij Fysio Fitplan Vianen kunt u leren hoe u valpartijen kunt voorkomen. We bieden trainingen aan waarbij we u helpen om sterker te worden en uw balans te verbeteren. U kunt deze trainingen in een groep volgen of persoonlijk.

In onze cursussen “Vallen Verleden Tijd” en “InBalans” leert u over wat er met uw lichaam gebeurt als u ouder wordt. We vertellen u ook hoe u uw lichaam kunt ondersteunen. Het is belangrijk om genoeg te bewegen, en daarom moedigen we u aan om niet alleen tijdens de cursus te bewegen, maar ook elke dag oefeningen te doen.

Ons programma omvat lessen over gezondheid, oefeningen om sterker te worden en in balans te blijven en oefeningen die u helpen in het dagelijks leven. We bieden ook training specifiek gericht op het voorkomen van vallen en activiteiten buitenshuis.

Tijdens het programma vertellen we u ook over andere mensen in de zorg die u kunnen helpen, zoals diëtisten, ergotherapeuten, podotherapeuten, apothekers, en oog- en oorspecialisten. We sluiten onze sessies af met een kopje koffie of thee, en u heeft de kans om met anderen te praten.

Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken via e-mail: info@fysiofitplan.nl of telefoon: 0347-320503. U bent ook welkom om bij ons langs te komen en zich te melden bij de receptie.

Vallen Fysiotherapie Vianen
Valtechniek Fysiotherapie
Evenwicht en balans fysiotherapie