Het praktijkgebouw

Onze praktijk is gevestigd in het unieke multifunctioneel woonzorgcentrum Hof van Batenstein te Vianen. Hier wordt wonen gecombineerd met zorg en dienstverlening in verschillende disciplines. Zo zijn er, naast Fysio Fitplan Vianen, onder andere gevestigd:

Lekstede Wonen is eigenaar van het pand, zij verhuurt een aantal appartementen in de vrije sector. Het zal duidelijk zijn dat dit multidisciplinair centrum vele mogelijkheden biedt tot samenwerking tussen de verschillende deelnemers, met alle voordelen voor diegenen die er gebruik van maken.

In onze ruimte hebben we de beschikking over aparte behandelkamers en een grote en kleine oefenzaal met een ruime keus aan oefenapparaten en -materiaal. Zo ontstaat de mogelijkheid om tijdens de fysiotherapiebehandeling functioneel te oefenen, toegespitst op bewegingen uit het dagelijks leven. Daarnaast is er genoeg ruimte voor beweeg- en fitnessgroepen.

U vindt ons in het souterrain van het Hof van Batenstein. Via de hoofdingang met de trap of lift naar nivo –1, of via de achteringang op ‘tuinnivo’. Er is een parkeergarage aanwezig.

Luchtfoto Fysio Fitplan Vianen