Fysio Fitplan breidt aanbod uit | Drukbezochte open dag

De open dag van afgelopen zaterdag 3 september was drukbezocht en een groot succes. 
Zoals in ‘Het Kontakt’  van vandaag wordt beschreven: Fysio Fitplan Vianen, gevestigd aan de Hof van Batenstein 8, heeft afgelopen zaterdag 3 september tijdens een drukbezochte open dag laten zien dat de fysiopraktijk meer biedt dan veel mensen denken.

Klik hier voor het artikel van ‘Het Kontakt’
https://www.hetkontakt.nl/reader/50272/230074/fysio-fitplan-vianen-breidt-aanbod-uit#p=1

Clinics

Op de open dag werden diverse clinics gegeven van de buitensport, sportfysiotherapie, valpreventie en de Zwanger en Fit. Tevens was er de gelegenheid om vragen te stellen en werden de goodies die werden uitgedeeld goed ontvangen.

Frisse wind

De praktijk, die sinds 1 juli 2022 is overgenomen door Thomas en Nicolette Schram, heeft een update ondergaan. Het aanbod heeft zich uitgebreid met onder andere Manuele Therapie en Chronisch ZorgNet longrevalidatie. De behandelkamers zijn ook vernieuwd met een nieuwe frisse kleur en de iconische foto van de oude lekbrug, gemaakt door fotograaf Sander Goldbac

h.

Benieuwd?

Benieuwd geworden hoe de ruimtes er nu uitzien loop gerust even binnen.
Vragen over het aanbod van de praktijk, fitness, buitensport, valpreventie, Zwanger en Fit of iets anders? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0347-320503.