MANUELE THERAPIE nu ook bij Fysio Fitplan Vianen | SAMIR met pensioen! | Save the Date

Vanaf 3 mei hebben wij twee nieuwe collega’s die we graag willen voorstellen: Thomas Schram is manueel therapeut en sportfysiotherapeut, Nicolette Schram-van Helten is geriatriefysiotherapeut.

Thomas en Nicolette Schram Vianen

Zij zullen vanaf 1 juli 2022 de praktijk overnemen van Samir en Joke Soliman. We verwelkomen hiermee twee enthousiaste bevlogen collega’s in wie we alle vertrouwen hebben. De praktijk wordt voortgezet met alle (oude) bekende medewerkers en ook Joke blijft.

SAVE THE DATE – 17 juni

Samir heeft vanaf 1992 met tomeloze inzet onze mooie praktijk opgebouwd en ‘als zijn eigen kind’ verzorgd. Ter gelegenheid hiervan is er op vrijdag 17 juni vanaf 15.00 uur de mogelijkheid om Samir uit te zwaaien en tevens kennis te maken met Thomas en Nicolette.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen zouden wij graag een e-mail ontvangen wie er komen en met hoeveel personen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij kijken ernaar uit om jullie op 17 juni te mogen ontvangen.

Groeten,
Samir en Joke, Thomas en Nicolette